neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória
A+ R A-
Munkáink kategóriákban

A teljesség igénye nélkül találtok itt egy-két kategóriát, amibe megpróbáljuk besűríteni eddigi munkáinkat. Azt nem állítom, hogy mindegyikre büszkék vagyunk, de csak a mi gyerekünk. És ha így nézem, lassan van közöttük nagykorú is.

Children categories

Pixel design

Pixel design (121)

Pixelekkel dolgozni szerintem tök jó dolog. Bár a számolgatás néha az agyamra megy és néha több post-it van a gépek körül mint télen megfázás idején, de megéri szerintem ilyen munkát vállalni és átadni! Xetem!

View items...
Graphic Design

Graphic Design (109)

Manapság két megoldásod lehet: rajzolsz vektorban pontosan vagy dolgozol pixelekkel színesen és érdekesen. Na de most jön a neheze... ha igazán jót akarsz olyat találsz ki amihez mindkettő szükséges! All in one.

View items...
Web Design

Web Design (94)

Nem emlékszem pontosan mikor is kezdődött de talán idejében rákaptunk. Aztán jöttek a nehézségek -a csoportmunka hátrányai- ..... valahogy túléltük! Aztán nagy csend után jött a fejlődés! És bazi sok tanulás ás tanulás!!! Mert ez csak így megy.

View items...
Vektor design

Vektor design (81)

Valamikor réges-régen még a hős korban C5-tel kezdtem, akkor azt gondoltuk az az "isten". Azóta a világ nagyot változott, de a mi világunk meg maradt... csak követhetetlenül C13-ra C14-re és közben Ai-ra változott. De a vektor az vektor!

View items...
Pictures art

Pictures art (5)

Sokat gondolkodtam már rajta mikor szükségem lett volna egy jó fotósra gondoltam nekivágok és fotózok. Ne tegyétek -legalább is ne az aki jó ebben a szakmában! Sajna a fotózás is 1 külön szakma. Bízzuk a profikra!

View items...
Blog

Blog (27)

Nagy valószínűséggel azok az anyagokat töltjük ide fel amik eszünkbe jutnak munka közben vagy ha vmi tök jót találunk azokat osztjuk meg veletek! Ha éppen megéhezünk küldünk egy jó linket, ha vmi szépet látunk azt is megosztjuk veletek!

View items...

Facebook

Twitter

Google Plus