neoarted [web and graphics design]

Mailben kaptuk!

I am very impressed ! The site looks beautiful !!
Jon Rasmussen
iiamo Rosenørns Allé 39, st. th. DK-1970 Frederiksberg C Denmark

*
"Köszönöm Uram az anyagot, példa mutató és értékű, a gyors és precíz munkavégzése.Nagy ritkán ilyet is kapunk!"
*
"Szerintem, ha tibicsokit akarunk majd árulni jó lesz, addig rakd félre :-)"
*
"Nem lego-t, vagy egyéb, 5 éves kor alatti gyerekeknek szóló gyermekjátékot árulunk, vagy tévedek?"
*
"Szeretném megköszönni, a pezsgőscímkét! Nagy sikere volt. :) Igazán gyors és profi munka. Mégegyszer hálásan köszönjük!!!"

-Technika-

50Pixel
20Flash
30HTML & PhP
20logo
40GNU
50vektor

Neo ARTED

Home » portfolio / Munka » Kategória » Graphic Design » B+M sped
A+ R A-

B+M sped

Rate this item
(2 votes)
Nálunk sajnos nem túl ötlet gazdag cég nevek alakulnak ki, legegyszerűbbnek azt gondolják, ha a két tulajdonos neve szerepel a cégnévben. Végül is ez nem túl bonyolult, sőt ez így talán erősíti is a brand image-ét is. De őszintén... mindig ez a legjobb választás?
Végül is mi nem csak azért vagyunk, hogy rajzolni tudjunk, -ha lehet néha segítünk ebben is. Mármint ha engedik. De a lényeg ismét fuvarvállalos arculatot kellett tervezni. Csakhogy ...minderre kaptunk 48 órát! Két megoldás van. Vagy igen, vagy nem. Belevágtunk. Leültünk beszélgettünk, aztán abban maradtunk, hogy szabad kezet kapunk. Sajnos ebből az egy képből nem nagyon látszik milyen munka volt mögötte, de ha jól emlékszem úgy 10-15 vázlattal indultunk. Sikerült gyorsan megtalálni a kiinduló pontot, és sípszóra ki is alakult a végleges logo. Hogy miért volt ilyen sürgős azt pontosan nem értettem, mert utána egy vagy két hetet kaptunk az arculatra. De kész és talán 2-3 csillagot megér!

Facebook

Twitter

Google Plus