Dekart logo

Rate this item
(1 vote)
Egy reklám cégtől kaptuk ezt a megbízást. Gondolom nem akartak sok időt foglalkozni a tervezéssel ezért bízták ránk a feladatot. Bár az is igaz, hogy ha jól tudom inkább a hagyományos sign a fő profiljuk ami azért más mint egy arculattervezés.
Igazából nem volt semmiféle megkötés és különösebb koncepció sem, így viszonylag egyszerűbbnek tűnt a feladat. Mint minden hasonló felkérés esetén itt is pár alkalommal beszéltünk a fő irányelvekről és stílusokról, aztán belekezdtünk a munkába. Mivel színeket sem egyeztettünk ezért még az sem volt túl nagy gond, hogy a színeket a formajegyekkel összehozzuk. Bár megjegyzem minden alapvető kezdést megelőzően jó visszatérni a régi jól bevált módszerhez, a vázlatrajzokhoz! Tehát rajzoljunk!
Egy pár érdekesség kisülhet belőle, de ... ez már akkor igazán célravezető, ha egy kialakult formajegy rögzült. Sajnos ehhez a munkához már nem találtam meg a vázlatokat, de majd mostani munkákhoz teszek fel, hogy látni lehessen miről is beszélek. Ha jól emlékszem a legutóbbi komplett megbízásnál - Stilfa MI- még meg vannak a vázlatrajzok. Na itt ez nem működött mert  a megbízó nem túl sok időt szánt a kapcsolattartásra.

4-5 napos munka után aztán az fogalmazódott meg benne -a megbízóval egyetemben-, hogy nincs szükség(e) a tevékenységre utaló arculatnak inkább egy viszonylag egyszerű és színes formát találjunk ki. Ennek tudatában 1-2 nap és elkészült az alap, amit lent megtaláltok és letöltve meg is nézhetitek. Általában ennyi alapot szoktunk készíteni, -ennyiből biztos el tud indulni a megrendelő.

Ezek közt sikerült is kiválasztani a megfelelő logót, amit aztán 2-3 nap után szinte konyhakészen átadtunk kisarculat formájában a megrendelőnek! Felteszem majd azt is. Keressetek rá!

Latest from

Related items (by tag)

back to top